Om

 Det sunde arbejdsliv.

Om

Det sunde arbejdsliv.
Det sunde arbejdsliv tilbyder ergonomisk vejledning, afspænding & bevægelse til virksomheder og kommuner i Nordsjælland og omkring København. Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed, så kontakt meget gerne Anne Marie Horn for en uforpligtende snak.

Hvem står bag?

Jeg hedder Anne Marie Horn, og det er mig der står bag Det sunde arbejdsliv. Min uddannelse, som afspændingspædagog (også kaldet psykomotorisk terapeut) har givet mig en bred og dyb viden om mennesker, både kropsligt og kognitivt. Den er grundlaget for hele min faglighed, og alt hvad jeg senere har tillært mig af viden og erfaring. Den giver mine klienter den fordel, at de altid bliver mødt med høj faglighed, empati og et personligt og helhedsorienteret syn på deres livssituation.

Min motivation

Da jeg var 15 år blev jeg introduceret for den afspændingspædagogiske verden. Den inspirerede mig og åbnede mine øjne for hvordan vores liv hænger uløseligt sammen på kryds og tværs. En hovedpine skyldtes måske en spændt muskel i nakken, men denne spænding var udløst af en anden stram muskel, som var udløst af en dårlig holdning ved skrivebordet eller skoletasken, som altid kun hang på den ene skulder. Jeg blev ligeledes opmærksom på hvordan smerter og ubehag i kroppen kan være symptomer på stress, frustrationer og nedtrykthed.

Uddannelse

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut/afspændingspædagog, dap. fra UCC i Hillerød.

Derudover er jeg certificeret personlig træner og certificeret ergonomi og stress vejleder. Jeg tager løbende kurser af ren og skær nysgerrighed. Bl.a. om angst og forbi, gigtlidelser, osteoporose, sanseintegrative dysfinktioner mv.

Erhvervserfaring

Jeg har flere års erfaring med holdundervisning, coaching, behandling, ergonomisk vejledning, individuel træning og afspænding. Bl.a. i virksomheder, på plejehjem, i private hjem og i kommunalt regi.

Det sunde arbejdsliv v/Anne Marie Horn

Gl. Byvænge 3 - 2970 Hørsholm
Ring: tel: 42 79 60 69
Skriv: amh@detsundearbejdsliv.dk

Send en besked