APV

Vi laver arbejdspladsvurderinger for virksomheder i Nordsjælland.

Bestil tid

Ud over at være lovpligtig så er en APV et rigtig godt redskab til, at holde styr på arbejdsmiljøet og arbejde systematisk med det. Både ledelsen og medarbejderne får et klart overblik over hvor og hvordan der skal sættes ind for at få et sundere arbejdsliv og mindske sygefraværet.

Vi kan hjælpe jer med jeres APV på flere forskellige måder.

En APV kan være en personlig samtale med medarbejderne, hvor vi sammen med medarbejderene udfylder spørgeskemaet og vi efterfølgende samler, analyserer og skriver en rapport med resultatet.

En APV kan også være et fyldestgørende spørgeskema på mail til medarbejderne, som vi analyserer og hvor vi skriver en rapport med resultatet.

En APV kan med fordel laves i forbindelse med en ergonomisk gennemgang af medarbejdernes arbejdsplads.

På den måde er vi allerede i tæt dialog med medarbejderne om eventuelle problemstillinger og disse vil oftest være afhjulpet inden APV’en skal laves, og der vil derved være færre eller ingen problemstillinger for ledelsen at tage hånd om efter modtagelsen af APV’en.

Få en positiv og motiverende proces, som giver en høj svardeltagelse. Få et godt overblik over, hvilke konkrete indsatser, der skal til, for at skabe højere trivsel og robusthed på jeres arbejdsplads. Igangsæt et forløb, der facilliter den nødvendige udvikling.

Ring eller skriv for et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan belyse jeres behov.

Det sunde arbejdsliv v/Anne Marie Horn

Gl. Byvænge 3 - 2970 Hørsholm
Ring: tel: 42 79 60 69
Skriv: amh@detsundearbejdsliv.dk

Send en besked