Motion & bevægelse

Skræddersyet motion og bevægelse til kommuner og virksomheder i Nordsjælland.

 

Bestil tid

Motion & bevægelse

Skræddersyet motion og bevægelse til virksomheder i Nordsjælland

Ude eller inde, med sved på panden, eller tilpasset de stressramte. Vi udformer et forløb som passer præcis til jeres medarbejdere.

Motion til de trænede

Hvis I ikke har noget imod at få pulsen lidt højere op og få sved på panden, så  kan vi kombinere ovenstående med løb og andre spændende øvelser. Tiden kan forlænges til 1 time og ligge i slutningen af arbejdsdagen.

Der kan også her med fordel afsluttes med en afspænding/mindfulness for at skabe ro i nervesystemet til slut.

Har I ondt?

Stillesiddende og ensformigt arbejde er hårdt for kroppen som er skabt til at blive brugt fysisk. Du eller dine medarbejdere oplever måske smerter i ryg, skuldre og nakke? Spændinger i dette område udvikler sig ofte til hovedpine og for mange også til migræne.

Har du eller dine medarbejdere ondt i knæene, hoften, ryggen, nakken, skuldrene eller håndleddene? De trænger til at bevæge leddene og afspænde de stramme muskler. Det vil virke!

For de travle eller stressramte

Når medarbejderne får rørt sig en del i løbet af dagen, men er rigtig fortravlede eller måske endda oplever stress, frarådes den høje puls. I stedet vil I opleve stor effekt af let bevægelse og en længere afspænding/mindfulness med fokus på åndedrættet.

Ved alvorlig stress vil der tilrådes længere forløb af afspænding og mindfulness med undervisning i hvordan åndedrættet kan bruges til at aktivere ro/hvilesystemet og sænke det stressede nervesystem. Der tilrådes endvidere at kombinere med andre tiltag bl.a. individuelle afspændende behandlinger.

Styr på det praktiske

En mulighed er at virksomheden betaler for behandlingen og medarbejderen bruger sin fritid/afspadsering.

En anden mulighed er at behandlingen afholdes i arbejdstiden, men medarbejderen helt eller delvist betaler behandlingen selv.

Det sunde arbejdsliv v/Anne Marie Horn

Gl. Byvænge 3 - 2970 Hørsholm
Ring: tel: 42 79 60 69
Skriv: amh@detsundearbejdsliv.dk

Send en besked