Afspænding & mindfulness

Uddannede afspændingspædagoger guider jer til mindre stress og mere velbefindende.

Bestil tid

Afspænding & mindfulness

Uddannede afspændingspædagoger guider jer til mindre stress og mere velbefindende.

Via rolige øvelser, afspænding og mindfulness vil medarbejderne opnå ro i både krop og sind. Stress og uhensigtsmæssige spændinger vil slippe og medarbejderne vil opnå større velbefindende og større overskud.

Hvad går det ud på?

Afspænding & mindfulness for grupper giver medarbejderne mulighed for at forstå hvordan kroppen, psyken og følelserne er uløseligt forbundet. 
Via åndedrættet aktiverer vi kroppens ro-hvile system og sænker niveaut af stresshormoner.

Medarbejderne lærer at forstå, hvad der skal til for at kunne slappe af mellem præstationerne.
Hvordan koncentrationsevne og udholdenhed kan øges og hvordan man skal modtage kropssignaler, der varsler stress og spændinger.

For de travle eller stressramte

Når medarbejderne er rigtig fortravlede eller måske endda oplever stress, vil de opleve stor effekt af afspænding/mindfulness med fokus på åndedrættet.

Ved alvorlig stress vil der tilrådes forløb af afspændinger og mindfulness med undervisning i hvordan åndedrættet kan bruges til at aktivere ro/hvilesystemet og sænke det stressede nervesystem. Der tilrådes endvidere at kombinere med andre tiltag, som behandling og samtale.
Samtale og behandling kan evt. foregå hos medarbejder eller andet sted, hvis der er tale om sygemelding og medarbejderen ikke bør møde op på arbejdet.

Det sunde arbejdsliv v/Anne Marie Horn

Gl. Byvænge 3 - 2970 Hørsholm
Ring: tel: 42 79 60 69
Skriv: amh@detsundearbejdsliv.dk

Send en besked